top of page

Coaching i naturen

Vad är målet med coaching?

Målet med vägledningen är att utveckla ditt ledarskap och vägen till målet är en personlig utveckling i hur du både leder dig själv och hur du leder andra.  

Hur går coaching till?

Sessionerna inleds med att vi lär känna varandra och du får möjlighet att beskriva vad du vill ha hjälp med. Jag kommer att ge dig ett förslag efter vårt första möte kring ett möjligt upplägg och om det känns rätt tar vi det till nästa steg.

 

Varje session är unik i sig och de kan vara transformerande på så sätt att den lär oss att känna oss själva. Det kan vara en utmanande resa men i slutändan kommer resultatet att vara värt det. Jag kommer att be dig titta på dig själv, utmana dig själv, känna dig själv och utveckla dig själv på ett sätt som gör att du kommer att växa, inte bara som ledare, utan även som individ. För om vi ska leda andra behöver vi kunna leda oss själva. 

Coaching i läkande miljö

Jag ser gärna att sessioner sker utomhus de tillfällen det går, är de digitala går det att ta med sig laptopen eller mobilen ut i skogen eller i parken. Att vistas ute i naturen läker oss och ger oss mer energi än vi kanske förstår. Att vara nära djur och natur kan ha långtgående positiva effekter och ge oss den kraft vi behöver i livet.

Vill du veta mer?

Kontakta mig direkt eller boka ett 15 min kostnadsfritt samtal 

bottom of page